Divendres 22 de juliol de 2016, el restaurant Malena de Gimenells celebrarà, en el marc de la campanya “Bombolles de Lleida”, un sopar de maridatge amb caves i escumosos de Lleida.
Xixo Castaño ha dissenyat un acurat menú que honora aquest establiment amb Estrella Michelin i té un preu de 64 euros per persona, amb l’IVA inclòs. Els vins de l’àpat estaran comentats per Como Pomona.
Bombolles de Lleida és una campanya de suport a la divulgació i comercialització d’escumosos i caves de Lleida que destaquen per l’alta qualitat en el conreu i elaboració, l’economia de proximitat i el valor gastronòmic en el maridatge amb la cuina. La campanya compta amb el suport de la Ruta del Vi de Lleida-Costers del Segre i de la DO Costers del Segre; i hi participen els cellers d’Analec, Castell del Remei, Cercavins, Clos Pons, Costers del Sió, L’Olivera i Raimat.
MENÚ
– Bastonets de pipes.
– Xolís del Pallars amb pa i tomata.
– Fruita, flors i herbes fresques.
– Tonyina escabetxada amb tomata confitada amb alfàbrega.
– Gaspatxo de gambes i fruites dolces a l’oli de fonoll.
– Lluç cuit al vapor d’alzina amb consomé d’all negre i regalèssia.
– Tac de vedella de La Vall Fosca amb cireres de la ratafia.
– Orxata de trufa, bescuit de fruites vermelles i gelat de ceps.
– Ametlles i orelletes.
(Aigües minerals i Cafè)
Entrades recents
- Cal Xirricló de Balaguer posa en valor el producte maridat amb cava i escumosos
- Les Bombolles Templeres, al Castell de Gardeny, obren el cicle de maridatges d’estiu 2016
- Xixo Castaño cuina les “Bombolles d’Estiu” al Malena
- Gran Or per Raimat Chardonnay Brut en el Concurs Internacional CINVE 2013
- 26 de juliol ALGUAIRE. MARIDATGE AL JARDÍ D’ALGUAIRE